Site Navigation

Forum Categories
- Announcements
- General Discussion
- New Members
- Forum comments
- Fishing Reports
- Fishing Videos
- Fishing Discussion
- Fish Stories
- Trading Post
- Salt Water
- Fresh Water
- Recipes
- Charters and Guides
- Boats and Motors
- Electronics
- Rich Lindgren
- Kayak Fishing
- Hunting and Camping
- Maglite Flashlights
- Hardware/Software Help
Shopping
- Camping Gear
- Hunting Gear
- Maglite Sales
Resources
- Link Directory
- AIG Top Sites
- Fishing Charters
- Free Tackle
- Charter Listings
- Saltwater Tides

 

CURRENT MOON

 

 

All in General Outdoors Top Sites

Freshwater Fish ID
Saltwater Fish ID

 

Nike Air Huarache Geel

Fishing reports for the entire United States coastline and freshwater systems.

Nike Air Huarache Geel

Postby jingjingjing » Fri Jan 19, 2018 9:58 pm

Image

Het Nike Air Huarache-ontwerp nike Schoenen is een van die tijdloze Nike-collecties waar we Tinker Hatfield voor hebben bedankt. Tinker Hatfield is de ontwerper van veel van Nikes meest populaire en innovatieve schoenenontwerpen. De trainer landde voor het eerst in 1991, oorspronkelijk de Nike Air Huarache genoemd, dit was een van de vroegste voorbeelden van Nike die een sneaker creëerde die was gestreept tot de essentie.

Dit strippen nike Heren Schoenen manifesteerde zich in de gebruikte branding - Tinker en collega-ontwerpers haalden de swoosh-dekking terug om iets te creëren dat gebaseerd kon zijn op zijn technologie. Tijdens één productiepunt dreigde technologie niet meer in de detailhandel te komen, maar Nike vond het moe om het model op de markt te brengen. Een testrun op de NYC-marathon in de vroege jaren 90 was uitverkocht en had een hardloper schreeuwend om het model, toen het groen licht kreeg voor productie. Vanaf dat moment hield Tinker van de pasvorm van het neopreen en leende het snel voor zijn creatie en het kon niet worden gestopt. De Nike Air Huarache maakte zijn debuut in 1991 en sprong snel uit de hardloopcategorie. Jerry Seinfeld droeg ze op tv, Michael Johnson liet ze zien op reclames en van daaruit werd een legacy geboren.


Deze Nike Air Huarache nike Dames sale 2018 in het wit is voorzien van een volledige vetersluiting met wit leder met panelen van synthetisch leer en geweven mesh. Ze hebben een puur platina neopreen sokvoering met een integrale tong die is voorzien van een rubberen Nike Air Huarache logolabel in wit en zuiver platina. Het kenmerkende Nike Swoosh-logo is geborduurd op de top van de teen in het wit en op de achterkant van de hak in wit.

De Nike Air Huarache Nike Air Huarache Geel Run 'City' -collectie is geïnspireerd op het openbaarvervoersysteem met vier steden: Berlijn, Londen, Milaan en Parijs. De Berlin-editie heeft een gemengd zwart lederen en mesh bovenwerk met gele details, de London-editie gebruikt een palet van Royal, Blue, Red en White op de bovenkant. De Milan-editie combineert een gewaagde rode kleur met wit en de Paris-editie heeft een schoon wit bovenwerk met groene accenten. Nadere details zijn toegevoegd aan de kanttips met de naam van elke stad in verkorte vorm. Eindelijk wordt er een doorzichtige zool toegevoegd die de stadsnaam onthult in zijn 'contrastkleur'.

http://www.winkelhao.com/
jingjingjing
Minnow
 
Posts: 3
Joined: Fri Jan 19, 2018 9:37 pm

Return to Fishing Reports

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron