Site Navigation

Forum Categories
- Announcements
- General Discussion
- New Members
- Forum comments
- Fishing Reports
- Fishing Videos
- Fishing Discussion
- Fish Stories
- Trading Post
- Salt Water
- Fresh Water
- Recipes
- Charters and Guides
- Boats and Motors
- Electronics
- Rich Lindgren
- Kayak Fishing
- Hunting and Camping
- Maglite Flashlights
- Hardware/Software Help
Shopping
- Camping Gear
- Hunting Gear
- Maglite Sales
Resources
- Link Directory
- AIG Top Sites
- Fishing Charters
- Free Tackle
- Charter Listings
- Saltwater Tides

 

CURRENT MOON

 

 

All in General Outdoors Top Sites

Freshwater Fish ID
Saltwater Fish ID

 

Aangezien je al een

Question or comments about functionality of this forum, etc - Ask here

Aangezien je al een

Postby sweet » Tue Jan 09, 2018 1:28 am

Het dragen van je marathonschoenen op de dag voor je marathon betekent dat ze geen tijd hebben om uit te putten voor je race. Probeer een ander paar loopschoenen of zeer comfortabele schoenen te dAdidas Zx 750 Donnaragen tijdens het lopen of een shake-out uitvoeren de dag voor je marathon.

Als u naar uw marathon reist, betekent dit dat u meer dan één paar schoenen meeneemt. Als u licht wilt inpakken voor vliegreizen, draagt ??u uw niet-raceschAdidas Superstar Damesoenen en neemt u uw raceschoenen mee in uw handbagage. Het is riskant om uw raceschoenen in ingecheckte bagage te verpakken. Sterker nog, sommige marathoners pakken al hun racedagoutfit in hun hand in plaats van het risico te lopen op een dwaalspoor te raken.

Als er iets gebeurt met je raceschoenen, zoals verloren bagage, ben je het veiligst als je je op één na beste paar droeg en je erin kunt racen. Als het scenario in het slechtste geval plaatsvindt en je nieuwe schoenen op je bestemming moet kopen, koop dan hetzelfde model als waar je aan hebt getraind sinds je ze hebt uitgeprobeerd. Loop een dag Nike Roshe Run Damen Schwarzvoor de marathon rond in hen om hen binnen te helpen breken.

Als je een halve marathon hebt getraind, voel je je misschien een beetje nerveus en heb je wat pre-race vragen en zorgen. Om je zenuwen te kalmeren en een deel van je angsten te verzachten, krijg je antwoord op enkele van de meest gestelde vragen over het uitvoeren van een halve marathon.

Aangezien je al een halve marathon hebt getraind, weet je waarschijnlijk al dat je niet in oude, versleten hardloopschoenen moet rennen. Tijdens de training moet je je hardloopschoenen elke 300 tot 400 mijlen vervangen.

Als het op racedag aankomt, is het geNike Air Max 90 Damesen goed idee om oude hardloopschoenen of splinternieuwe loopschoenen te gebruiken. Je moet schoenen dragen die ongeveer 40 tot 50 mijl op hen hebben, dus ze hebben nog steeds het grootste deel van hun demping over. Je kunt dus ongeNike Air Max 97 Womensveer drie weken voor je race een nieuw paar hardloopschoenen kopen en verschillende korte runs en een langere run uitvoeren. Als je blij bent geweest met de hardloopschoenen die je tijdens de training hebt gedragen, koop dan nog een paar dezelfde schoenen voor je race. Er is geen reden om iets te veranderen of met iets nieuws te experimenteren. "Niets nieuws op de racedag" is een goede regel om vast te houden.
sweet
Veteran Outdoorsman
 
Posts: 246
Joined: Mon Oct 30, 2017 11:38 pm

Return to Forum related questions/comments

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron