Site Navigation

Forum Categories
- Announcements
- General Discussion
- New Members
- Forum comments
- Fishing Reports
- Fishing Videos
- Fishing Discussion
- Fish Stories
- Trading Post
- Salt Water
- Fresh Water
- Recipes
- Charters and Guides
- Boats and Motors
- Electronics
- Rich Lindgren
- Kayak Fishing
- Hunting and Camping
- Maglite Flashlights
- Hardware/Software Help
Shopping
- Camping Gear
- Hunting Gear
- Maglite Sales
Resources
- Link Directory
- AIG Top Sites
- Fishing Charters
- Free Tackle
- Charter Listings
- Saltwater Tides

 

CURRENT MOON

 

 

All in General Outdoors Top Sites

Freshwater Fish ID
Saltwater Fish ID

 

Als parkour wordt betrokken

Question or comments about functionality of this forum, etc - Ask here

Als parkour wordt betrokken

Postby lasky1994 » Tue Nov 21, 2017 4:11 am

Het ras van Newman is oud. De stylieten waren ascetische pilaarbewoners uit het Byzantijnse rijk die in stille contemplatie bovenop de polen en kolommen zaten. Recentere exemplaren zijn onder meer Philippe Petit, de Franse acrobaat die in 1974 danste aan een touw dat zich tussen de Twin Towers van New York uitstrekte. Vijftig jaar eerder was Alvin "Shipwreck" Kelly, Asics Gel Quantum 360 Mujereen wees die op 13-jarige leeftijd van huis wegliep, op dezelfde manier gesilhouetteerd op de skyline van New York. Hij zat boven op vlaggenmasten, Nike Air Huarache Femme vaak dagen achtereen, kijkend naar de stad beneden hem. ('S Nachts, Kelly, die een grote beroemdheid werd, stopte zijn duimen in een paar gaten aan beide kanten van zijn handgemaakte stoel. Als hij in slaap viel, zou de pijn die hij in zijn duimen voelde toen hij begon te wankelen gelijk zichzelf zonder te ontwaken.)

Als je alleen maar naar onze berichten kijkt, denk je misschien dat we altijd gekke dingen doen

In de loop van de tijd zijn mensen met een voorliefde voor dit soort showboating athleticism circusartiesten geworden, gymnasten en, met de komst van film, stuntmensen. In de jaren tachtig ontstond er een nieuwe uitlaatklep: l'art du déplacement, een Franse term die werd bedacht Nike Roshe Run Womens door een groep Parijse schoolvrienden om de kunst te beschrijven om zich vrij te bewegen, vaak met behulp van gymnastiektechnieken, om door Nike Air Max Command Femme stadsmeubilair te trekken. Een pithier-label ontstond in parkour, van het Franse woord parcours, wat 'route' betekent.
Advertentie

In januari van dit jaar werd parkour in het Verenigd Koninkrijk een offici?le sport gedoopt, het eerste land dat het als zodanig erkende. Als gevolg daarvan is het debat over wat wel en niet de authentieke parkour is, die veel mensen beschouwen als iets van klimmen langs kraanvogels tot springen door verlaten magazijnen, verstijfd. "Parkour is een sportactiviteit die niet verward of verduisterd hoeft te worden met een van deze andere niet-verwante activiteiten", vertelt Eugene Minogue, chief executive van Parkour UK. De nieuwe classificatie brengt bepaalde verantwoordelijkheden Cheap Nike Black Friday met zich mee, met name rond veiligheid en legaliteit. Als parkour wordt betrokken bij gevaarlijkere activiteiten die zijn status Nike Air Max 95 Womens in twijfel trekken, kunnen zijn beheerders mogelijk niet in aanmerking komen voor sportfinanciering en andere subsidies van de Nationale Loterij.Adidas Superstar Dam Gold De sport heeft al vocale critici: "Het is toegeven aan de ergste instincten bij kinderen, en zal waarschijnlijk delinquent gedrag produceren en aanmoedigen", Chris McGovern, voorzitter van de Campaign for Real Education, een groep die pleit tegen "schadelijke veranderingen in het staatsonderwijs ", Vertelde onlangs een verslaggever.
lasky1994
Trail Guide
 
Posts: 113
Joined: Wed Nov 15, 2017 5:26 am

Return to Forum related questions/comments

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron