Site Navigation

Forum Categories
- Announcements
- General Discussion
- New Members
- Forum comments
- Fishing Reports
- Fishing Videos
- Fishing Discussion
- Fish Stories
- Trading Post
- Salt Water
- Fresh Water
- Recipes
- Charters and Guides
- Boats and Motors
- Electronics
- Rich Lindgren
- Kayak Fishing
- Hunting and Camping
- Maglite Flashlights
- Hardware/Software Help
Shopping
- Camping Gear
- Hunting Gear
- Maglite Sales
Resources
- Link Directory
- AIG Top Sites
- Fishing Charters
- Free Tackle
- Charter Listings
- Saltwater Tides

 

CURRENT MOON

 

 

All in General Outdoors Top Sites

Freshwater Fish ID
Saltwater Fish ID

 

de beginfase bent

Question or comments about functionality of this forum, etc - Ask here

de beginfase bent

Postby sweet » Fri Nov 24, 2017 4:03 am

Het proces van evolueren naar de juiste schoen
Of je nu een wandelaar bent of een hardloper, er zijn verschillende factoren bij het Adidas Superstar Dames Zwart kiezen Adidas Gazelle Womens van een schoen:

Uw BMI (Body Mass Index):
Uw Body Mass Index is een maat voor uw lichaamsvet op basis van uw lengte en gewicht. Als u een hoge BMI heeft, kan het extra gewicht dat u draagt, vereisen dat u meer ondersteuning voor uw voeten krijgt, totdat u uw BMI verlaagt. Gebruik onze BMI-calculator om de jouwe te controleren.

Je Chi-hardloop- of Chi Walking-vaardigheidsniveau:
Naarmate je je Chi Walking- of Chi Running-techniek verbetert, heb je meer flexibiliteit en minder steun en structuur nodig in je schoen.

Afstand die u loopt of loopt:
Voor hardlopen en wandelen over langere afstanden, zoals een halve marathon of marathon, wil je ervoor zorgen dat je schoen de hele afstand ondersteunend blijft.

De hardloopschoen die ik draag is de New Balance 790. Deze wordt verkocht als een trail racing flat. Het is flexibel en licht van Adidas Superstar Womens gewicht en de middenzool is opgevuld, waardoor het de ideale schoen is voor contact tussen de middenvoet en de grond. De schoen is laag bij de grond gebouwd met weinig meer demping in de hiel dan in de voorvoet. Als je nog in de beginfase bent van het leren van je Chi Running of Chi Walking-techniek, is het misschien niet genoeg voor een schoen voor dagelijkse training, maar het is een goede, neutrale, onopvallende schoen om naartoe te werken. Dit is een goed voorbeeld van de schoen waarmee je eindigt als je de geleidelijke voortgang volgt en de lichtheid van je voetstap blijft verhogen.

Hier zijn enkele van de algemene Adidas Superstar Femme categorie?n loop- en wandelschoenen: Motion Control, Stability, Lightweight, Cushioning en Trail-schoenen zouden allemaal vallen onder "trainingsschoenen". Een schoen voor bewegingsbediening is altijd een stabiliteitsschoen, Nike Air Max Command Bianche maar een schoen kan een stabiliteitsschoen zijn zonder beweging-controleschoen, wat betekent dat hij is gemaakt om je voet te stabiliseren, maar niet noodzakelijkerwijs correct voor eventuele structurele afwijkingen. Kortom, motion-control schoenen zijn de meest extreme versie van een "stabiliteits" schoen en werken om te corrigeren voor pronatie. Die schoenen die lichter en minder minimaal van structuur zijn, zijn "race schoenen" of "flats" omdat ze heel weinig hebben dikte in de hiel.
sweet
Veteran Outdoorsman
 
Posts: 219
Joined: Mon Oct 30, 2017 11:38 pm

Return to Forum related questions/comments

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron