Site Navigation

Forum Categories
- Announcements
- General Discussion
- New Members
- Forum comments
- Fishing Reports
- Fishing Videos
- Fishing Discussion
- Fish Stories
- Trading Post
- Salt Water
- Fresh Water
- Recipes
- Charters and Guides
- Boats and Motors
- Electronics
- Rich Lindgren
- Kayak Fishing
- Hunting and Camping
- Maglite Flashlights
- Hardware/Software Help
Shopping
- Camping Gear
- Hunting Gear
- Maglite Sales
Resources
- Link Directory
- AIG Top Sites
- Fishing Charters
- Free Tackle
- Charter Listings
- Saltwater Tides

 

CURRENT MOON

 

 

All in General Outdoors Top Sites

Freshwater Fish ID
Saltwater Fish ID

 

bootsen waarmee mensen over

Question or comments about functionality of this forum, etc - Ask here

bootsen waarmee mensen over

Postby Banning » Wed Nov 08, 2017 11:04 pm

Trail-schoenen hebben meestal een veel agressievere buitenzool met duurzaam, kleverig rubber en zijn voorzien van grote nokken voor extra grip op vuil, modder en sneeuw. Ze hebben vaak een rotsplaat in de tussenzool, die helpt bij het opvangen van slagen Nike Air Max 90 Mujer aan de onderkant van uw voet. Wanneer je hardloopt of racet, is het gebruikelijk om met natte voeten te eindigen, of het nu gaat over kruising van beekjes, over een sneeuwveld loopt, of alleen door de ochtenddauw van het gras langs het pad te absorberen. Fabrikanten weten dit en hebben zich tot het uiterste ingespannen om bovendeel van ademend materiaal te ontwerpen dat snel water zal afgeven. Ze proberen ook het ademend vermogen te balanceren met duurzaamheid door materialen te kiezen die bescherming bieden tegen slijtage en langdurig misbruik in de weg staan. Dit zijn allemaal eigenschappen die hardloopschoenenontwerpers als eerste beschouwen en die doorgaans niet nodig zijn voor een model dat op de weg loopt.

Het gebruik van hardloopschoenen voor op de weg kan lijken op ski?n op langlaufski's, rijden op een onverhard parcours op Nike Air Max 95 Donna een racefiets of een sneltreinvaart van klasse IV maken in een zeekajak. Alle zijn (misschien?) Mogelijk, maar waarom proberen? Als je van plan bent om op paden te rennen, doe jezelf dan een plezier en koop een paar trailrunners!

Tegenwoordig kunnen trailrunningschoenen losjes worden gegroepeerd in een paar brede, slecht gedefinieerde en overlappende genres. Deze groepen zijn geen industriedefinitie, maar zijn slechts een poging om u te helpen de verschillen tussen soorten schoenen te begrijpen. De metriek die schoenen het meest nauwkeurig definieert en verdeelt in deze groepen is de hielneusdaling, hoewel de hoeveelheid demping onder je voet ook een rol speelt in deze categorisaties. De hiel-teenval wordt gevonden door de hoogte van de hiel boven de grond te meten en de Adidas Zx Flux Femme hoogte van de tenen daarvan af te trekken. Dit aantal wordt Nike Air Max 2017 Womens weergegeven in millimeters, en het bereik dat wordt gevonden is van 0 mm helemaal tot 12 mm of zo. Over het algemeen zijn deze genres:

Sommige mensen lopen op paden en cross-country op blote voeten of in sandalen! Maar voor deze beoordeling gaan we het hebben over schoenen. In een poging om de meest natuurlijke manier na te bootsen waarmee mensen over de grond op twee voeten kunnen bewegen terwijl ze hun zolen toch beschermen met een of andere vorm van bedekking, is een hele reeks 'schoenen op blote voeten' uitgevonden. Blootsvoets schoenen hebben een 0 mm hielneus en praktisch geen dempende of beschermende eigenschappen, behalve een buitenzool. Hoewel veel mensen in deze modellen worden uitgevoerd, is geen van deze in deze beoordeling verwerkt. Bekijk onze Best Minimalist Nike Air Max 2017 Mujer en Barefoot Shoe Review als dit soort schoenen je aanspreken.

Low-profile schoenen zijn licht en slank en hebben een lage hak-teenval, meestal in het bereik van 0 tot 6 mm. Ze hebben ook de neiging om lagere stapelhoogten te hebben, wat betekent dat er minder materiaal is tussen je voet en de grond (om erachter te komen wat de hiel-teen van een schoen laat vallen of stapelen, zie de specificatietabel in onze hoofdreview). Om deze reden zijn ze vaak vrij gevoelig en kunnen ze dienovereenkomstig minder bescherming bieden bij de voeten. Vanwege dit hebben ze de neiging om te rennen
Banning
Veteran Outdoorsman
 
Posts: 305
Joined: Wed Sep 06, 2017 12:42 am

Return to Forum related questions/comments

Who is online

Users browsing this forum: Google Adsense [Bot], yaya2017 and 1 guest