Site Navigation

Forum Categories
- Announcements
- General Discussion
- New Members
- Forum comments
- Fishing Reports
- Fishing Videos
- Fishing Discussion
- Fish Stories
- Trading Post
- Salt Water
- Fresh Water
- Recipes
- Charters and Guides
- Boats and Motors
- Electronics
- Rich Lindgren
- Kayak Fishing
- Hunting and Camping
- Maglite Flashlights
- Hardware/Software Help
Shopping
- Camping Gear
- Hunting Gear
- Maglite Sales
Resources
- Link Directory
- AIG Top Sites
- Fishing Charters
- Free Tackle
- Charter Listings
- Saltwater Tides

 

CURRENT MOON

 

 

All in General Outdoors Top Sites

Freshwater Fish ID
Saltwater Fish ID

 

door grillige met sneeuw

Question or comments about functionality of this forum, etc - Ask here

door grillige met sneeuw

Postby Banning » Wed Jan 10, 2018 2:28 am

Mario werd veilig door Lahcen in het donker naar huis geleid na 13Nike Air Max 97 Donna ,5 uur op het parcours - een vastberaden vertoning. Brutaal was zijn oordeel achteraf.

Alle Marokkaanse concurrenten en de andere twee internationale hardlopers van de race (Duitse Nicola Wahl en de Italiaan Tommaso de Mottoni) waren al lang geleden klaar - maar de keukenploeg ritselde me wat soep, een bord met vlees en couscous en een paar kopjes verbena thee. Sommige hardlopers die beide hadden aangepakt beoordeelden de Trans Atlas Marathon moeilijker dan de MdS op het gebied van afstand, hoogtewinst (14.000 meter) en technisch karakter van het terrein - maar op de TAM hoefden ze geen eigen voedsel en slaapuitrusting voor de week te dragen is een echte luxe.

Afgezien van een nacht kamperen op een hoge pas, verblijven TAM-concurrenten in berggites met elektriciteit en een douche, een telefoonsignaal en af ??en toe zelfs Wi-Fi. Ontbijt Adidas Zx 750 Donna(brood en jam) en een avondmaaltijd (meestal soep, couscous en groenten) worden verstrekt - en met elke concurrent die een weekendtas krijgt vervoerd door 4x4 per dag, is het mogelijk om extra voedsel te nemen (ik nam voldoende SIS-eiwitpoeder voor twee shakes per dag, wat ik vind helpt bij het herstel op meerdaagse races, en als iemand eraan denkt om de race te doen, raad ik aan extra ontbijtbenodigdheden te nemen).

We daalden af ??langs stroomversnellingen woedend met smeltwater en genoten van momenten van koele schaduw in de nauwe steegjes van modderdorpen

Als je vrienden maakt met de juiste mensen, kun je zelfs wat "Berber whisky" scoren - een lokaal vuurwater gemaakt van vijgen en meestal geleverd in oude 7Up-flessen, waarvan je het groene glas op straathoeken in grotere steden in de buurt van de bergen kunt zien smashen.

Nike Air Max 2017 Womens De volgende paar dagen zagen we ons steeds hoger de Atlas in - een ervaring die alleen mogelijk werd gemaakt door de contacten van Mohamad. Zijn beroemdheid uit meerdere thuisoverwinningen van MdS had hem een ??steunbetuiging van de koning opgeleverd, die de plaatselijke administratieve New Balance 999 Femmerompslomp doorhad, en zijn relatie met Berberse dorpsbewoners betekende dat hij wist wie hij moest vragen om 100 liter water te krijgen in de buurt van een anders ontoegankelijke pas (of tizi) per ezel. Dat betekende dat we gehydrateerd konden blijven in gebieden die vijf of zes uur lopen van de dichtstbijzijnde 4x4-baan lagen, een noodzaak gezien de hitte en de tijd die sommigen van ons aan het doorbrengen waren.

De rest van de week bracht ons over de 3.360 meter lange Tizi Tarkeddid en naar een uitgestrekt bergplateau, omringd door grillige met sneeuw Nike Air Max Thea Femme bedekte toppen en vol wilde bloemen en zwermen vlinders. We daalden af ??langs stroomversnellingen woedend met smeltwater en genoten van korte momenten van koele schaduw in de nauwe steegjes van dorpen met modderstenen.
Banning
Veteran Outdoorsman
 
Posts: 308
Joined: Wed Sep 06, 2017 12:42 am

Return to Forum related questions/comments

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest