Site Navigation

Forum Categories
- Announcements
- General Discussion
- New Members
- Forum comments
- Fishing Reports
- Fishing Videos
- Fishing Discussion
- Fish Stories
- Trading Post
- Salt Water
- Fresh Water
- Recipes
- Charters and Guides
- Boats and Motors
- Electronics
- Rich Lindgren
- Kayak Fishing
- Hunting and Camping
- Maglite Flashlights
- Hardware/Software Help
Shopping
- Camping Gear
- Hunting Gear
- Maglite Sales
Resources
- Link Directory
- AIG Top Sites
- Fishing Charters
- Free Tackle
- Charter Listings
- Saltwater Tides

 

CURRENT MOON

 

 

All in General Outdoors Top Sites

Freshwater Fish ID
Saltwater Fish ID

 

een Olympische medaillewinnaar

Question or comments about functionality of this forum, etc - Ask here

een Olympische medaillewinnaar

Postby sweet » Wed Nov 08, 2017 3:35 am

Sporters die de afgelopen paar jaar blote voeten hebben omhelst of mishandeld, kunnen nu afwegen of de steeds populairdere 'maximalistische' schoenen - met hun dikke, zwaar opgeveerde voetzolen - het nieuwe wonderproduct van de sport zijn.

Sommigen verwerpen de schoenen als gimmicky, of gewoon dom uitziende. Anderen, waaronder blessuregevoelige joggers en Olympi?rs, zijn Adidas NMD Womens apostolische Nike Air Max 2017 Homme bekeerlingen.

Leo Manzano, een Olympische medaillewinnaar op de 1500 meter, loopt in het populairste maximalistische schoenenmerk, Hoka One One, dat het dubbele demping van standaard hardloopschoenen heeft. Geplaagd door plantaire fasciitis, een ontsteking in zijn voet, zei Manzano dat de toestand verdween, slechts een week nadat hij de schoenen in maart probeerde. In juli werd hij de vijfde snelste Amerikaan in de 1.500. Manzano wordt nu gesponsord door Hoka, dat een reeks concurrerende hardlopers heeft opgebouwd. "Ze zijn niet je normale schoen, maar ik denk echt dat ze beter zijn dan normaal," zei Manzano, 30 jaar. "Toen ik ze voor het eerst zag, omdat ze zo groot waren, dacht ik dat ze zwaar zouden zijn. Maar ze zijn ongelooflijk licht. Mijn benen voelden echt fris na een lange run in hen. Het is alsof je in een wolk loopt. "De eerste klanten van Hoka One One Nike Air Max 1 Womens waren zwervers, die vonden dat de extra demping hielp om hun benen te beschermen tegen de schok van het rennen tot 200-mijlsraces. Maar het merk wint een Nike Free 5.0 Femme volgend met meer recreatieve atleten. Vorig jaar verkocht het meer dan 550.000 paar, wat $ 130 tot $ 170 per stuk kostte, en de verkoop van $ 48 miljoen steeg 350 procent ten opzichte van 2013. Het bedrijf werd in 2009 opgericht door Franse atleten en gevestigd in de Bay Area en werd in 2012 overgenomen door Deckers. Brands, die ook eigenaar is van UGG Australia en Teva.

Oplossingen voor letselpreventie, op de uitersten van het spectrum van atletische schoenen, hebben de afgelopen jaren panacee-achtige proporties bereikt. De opkomst van het maximalisme tart de val van het minimalisme, met name de blootsvoets lopende beweging. Gesterkt door termen als 'proprioceptie' (gevoel voor de weg) en het best verkochte boek 'Born Nike Air Pegasus 83 Femme to Run', waarin werd betoogd dat het menselijk lichaam van nature was gebouwd om zonder correctief schoeisel te worden uitgevoerd, bereikte de Amerikaanse verkoop van minimalistische schoenen een piek van $ 400 miljoen in 2012.

Ze zijn sindsdien aan het afnemen. De meest zichtbare minimalistische schoen was de Vibram FiveFinger, die eruit zag als handschoenen voor je voeten. Maar in mei stemde Vibram ermee in een rechtszaak te beslechten waarin werd beweerd dat het bedrijf valse beweringen deed over de gezondheidsvoordelen van zijn schoenen.
sweet
Veteran Outdoorsman
 
Posts: 235
Joined: Mon Oct 30, 2017 11:38 pm

Return to Forum related questions/comments

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron