Site Navigation

Forum Categories
- Announcements
- General Discussion
- New Members
- Forum comments
- Fishing Reports
- Fishing Videos
- Fishing Discussion
- Fish Stories
- Trading Post
- Salt Water
- Fresh Water
- Recipes
- Charters and Guides
- Boats and Motors
- Electronics
- Rich Lindgren
- Kayak Fishing
- Hunting and Camping
- Maglite Flashlights
- Hardware/Software Help
Shopping
- Camping Gear
- Hunting Gear
- Maglite Sales
Resources
- Link Directory
- AIG Top Sites
- Fishing Charters
- Free Tackle
- Charter Listings
- Saltwater Tides

 

CURRENT MOON

 

 

All in General Outdoors Top Sites

Freshwater Fish ID
Saltwater Fish ID

 

een toename van

Question or comments about functionality of this forum, etc - Ask here

een toename van

Postby sweet » Thu Nov 23, 2017 11:45 pm

Elke loper onderging eerst een MRI-scan op zijn voeten voorafgaand aan de onderzoeksperiode. De helft van de hardlopers werd vervolgens gevraagd om geleidelijk over te stappen naar minimalistische schoenen met vijf vingers, terwijl de andere helft doorging met traditionele hardloopschoenen.

Onderwerpen in de experimentele groep volgden de voorgestelde richtlijnen. Ze deden een korte (1-2 mijl) run in de minimalistische schoenen de eerste week en voegden elke week een extra korte run toe, zodat ze tegen week drie minstens drie mijl liepen in de nieuwe schoenen.

Ze kregen toen te horen dat ze kilometers moesten toevoegen in de Adidas ZX 750 Homme minimale schoenen, omdat ze zich comfortabel voelden, met als doel om www.cat-party.co.uk een ??short-run per week in traditionele schoenen te vervangen door de nieuwe schoenen.

Aan het einde van de periode van 10 weken werden opnieuw MRI's uitgevoerd. Uit de MRI's bleek dat degenen die meer hadden gerund in de minimalistische schoenen, meer verwondingen en ontstekingen leden.

Wanneer een bot wordt geraakt door hardlopen (of een andere repetitieve actie), doorloopt het een normaal remodelingproces om sterker te worden ', zei Dr. Ridge.

'Letsel treedt op wanneer de impact te snel of te krachtig wordt en het bot niet de kans krijgt om opnieuw te modelleren voordat de impact opnieuw optreedt.'

Maar ze voegde eraan toe dat minimalistische schoenen niet per se slecht zijn.

Veeleer, om het risico op blessures te minimaliseren, moeten hardlopers over een Nike Air Max 90 Hombre periode van meer dan 10 weken overgaan en terwijl ze minder kilometers Nike Free 5.0 Mens lopen dan normaal.

'Mensen moeten onthouden dat ze hun hele leven zijn opgegroeid met een bepaald type loopschoenen en dat ze hun spieren en botten de tijd moeten geven om de verandering aan te brengen,' zei Johnson. "Als je minimalistische schoenen wilt dragen, zorg er dan voor dat je langzaam overgaat."

Vorig jaar waarschuwden onderzoekers dat op blote voeten lopende schoenen hebben geleid tot een toename van verwondingen van getrokken kuitspieren tot achillespeesontsteking, waarbij sommige pati?nten maandenlang werden opgesloten.

Volgens voetspecialisten zijn veel blessures het gevolg van het te snel overstappen van trainers naar blote voeten.

Shod lopers hebben de neiging om een ??langere pas te hebben en landen op hun hak in vergelijking met op blote voeten lopers, die meer kans hebben op een kortere pas en land op Nike Air Huarache Womens de middenvoet of de voorvoet.

Verwondingen kunnen voorkomen wanneer mensen te veel druk uitoefenen op hun kuit- en voetspieren, of hun loopsnelheid niet verkorten en op hun hiel landen zonder vulling.
sweet
Veteran Outdoorsman
 
Posts: 246
Joined: Mon Oct 30, 2017 11:38 pm

Return to Forum related questions/comments

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest