Site Navigation

Forum Categories
- Announcements
- General Discussion
- New Members
- Forum comments
- Fishing Reports
- Fishing Videos
- Fishing Discussion
- Fish Stories
- Trading Post
- Salt Water
- Fresh Water
- Recipes
- Charters and Guides
- Boats and Motors
- Electronics
- Rich Lindgren
- Kayak Fishing
- Hunting and Camping
- Maglite Flashlights
- Hardware/Software Help
Shopping
- Camping Gear
- Hunting Gear
- Maglite Sales
Resources
- Link Directory
- AIG Top Sites
- Fishing Charters
- Free Tackle
- Charter Listings
- Saltwater Tides

 

CURRENT MOON

 

 

All in General Outdoors Top Sites

Freshwater Fish ID
Saltwater Fish ID

 

extra druk uitoefenen

Question or comments about functionality of this forum, etc - Ask here

extra druk uitoefenen

Postby Banning » Tue Nov 28, 2017 2:51 am

Naarmate meer vrouwen opgroeien in de professionele wereld, beschouwen velen een stijlvolle kledingkast als een belangrijk onderdeel van hun imago op de werkplek. Geschikte en toch modieuze outfits omvatten ook schoeisel. Veel vrouwen dragen hoge hakken of ballerina's wanneer ze naar kantoor gaan. Beide kunnen ongemak en voetpijn veroorzaken. Wees ervan verzekerd dat er stijlvolle en comfortabele schoenen voor professionele vrouwen bestaan. Zo kiest u de juiste werkschoenen en zorgt u voor uw voeten.

Hoge hakken worden consequent genoemd als een belangrijke oorzaak van voetpijn bij volwassen vrouwen. Hoge hakken veroorzaken pijn als gevolg van de structuur van de schoen. De Adidas Ultra Boost Womens hielhoogte verschuift uw lichaamsgewicht naar voren. Dit zorgt voor een verhoogde druk op de bal van de voet en op je tenen.

Zoals Neal M. Blitz, Dokter van de podologische geneeskunde (DPM) en voet- en enkelchirurg zegt: "Het is belangrijk om te herkennen dat wandelen op hoge hakken zelf onnatuurlijk is." In feite zullen je lichaam en voeten geleidelijk aan beginnen te compenseren voor je onnatuurlijke gang, leidend tot:

Een van de beste manieren om toekomstige voetproblemen te voorkomen, is het verminderen van de tijd dat je je hakken draagt. Zoals Matthew G. Garoufalis, D.P.M. en de vroegere president van de APMA beweert: "Met hoge hakken is moderatie de sleutel. Het is het beste om ze niet elke dag te dragen. "Wat zijn enkele praktische manieren om hakken met mate te dragen als ze deel uitmaken van je werkkleding?

Draag Nike Air Max Zero Mujer sportschoenen of andere ondersteunende schoenen tijdens je woon-werkverkeer. Loop je naar je werk? Rijden of de trein nemen? Het dragen van ondersteunende schoenen (met inlegzolen) zal helpen je voeten gelukkig te houden. Stap over op je hielen wanneer je op kantoor bent.
Probeer niet elke dag je hakken te dragen. Als je op het werk aangepaste flats hebt, kun je je dagelijkse schoenkeuze aanpassen. Zorg ervoor dat je inlegzolen in je flats legt om extra ondersteuning te bieden.
Pas je hakken aan. Breng je favoriete paar hakken naar je schoenlapper en vraag haar om rubberen zolen en hakpunten aan je schoenen toe te voegen. Hierdoor wordt de dikte van de zool vergroot, waardoor meer comfort wordt geboden. Rubber voorkomt ook uitglijden.
Zoals Garoufalis zegt: "Door dagelijks hielondersteuning kan de achillespees, de sterke pees Adidas Zx Flux Womens aan de achterkant van je enkel, krimpen. Dit verhoogt het risico op letsel bij activiteiten in platte schoenen, waaronder lichaamsbeweging. "Het is belangrijk om voor uw voeten te zorgen wanneer u hakken draagt ??om letsel te voorkomen.

De APMA zegt dat vrouwen "hakken als een toetje moeten behandelen. Draag ze niet de hele tijd, alleen bij speciale gelegenheden. "Als u te veel hoge hakken draagt, kunt u beginnen te ervaren wat vaak de" hoge hielkater "wordt genoemd. Als uw voeten constant pijn hebben na het dragen hakken, zelfs wanneer u overschakelt naar sneakers of flats, dan heeft u waarschijnlijk "kussentjes". Er zijn enkele manieren om voetpijn te verlichten na een lange dag op hakken:

Stretching. U moet ervoor zorgen dat u uw achillespees en kuitspieren stretcht, die beide verkorten bij het dragen van hoge hakken. www.vuedecampagne.nl Probeer houdingen zoals een neerwaartse hond die de kuiten strekt en een staande balans die helpt je voet uit te rekken en te versterken.
Bereik-van-motie oefeningen. Probeer uw voet naar links, rechts, omhoog, omlaag en vervolgens in cirkels te verplaatsen. Een andere optie is om een ??denkbeeldig alfabet te volgen met je voet. Herhaal aan de andere kant.
Epsom-zouten. Dompel je voeten tweemaal daags in Epsom-zouten gedurende 30 minuten. Het magnesium en sulfaat in de zouten worden door de huid opgenomen en helpen weefsel te herstellen. Dit kan ook ingegroeide teennagels verlichten.
Pijn kan vari?ren afhankelijk van uw specifieke voetstructuur en andere onderliggende voetafwijkingen zoals eeltknobbels of plantaire fasciitis. Als u ernstige zwellingen en pijn hebt na het dragen van hakken, moet u naar een arts gaan.

Kies Nike Air Max 95 Dames hakken van 2 inch of lager. Hoe hoger de hiel, hoe meer druk op de voorkant van de voet.
Zorg ervoor dat de schoen een brede teenendoos heeft (het deel van de schoen dat je tenen omringt). Vermijd puntige hakken omdat ze extra druk uitoefenen op de voorkant van de voet.
De volgende hakken moeten worden vermeden:

Hoge, puntige stiletto's. Omdat spitse hakken rond de tenen smaller worden, zullen ze je tenen verkrampen. Hun hoogte zal extra druk uitoefenen op de voorkant van je voet.
Peep-toed hakken. In de zomermaanden kan het verleidelijk zijn om met pedicures op kantoor te pronken terwijl je nog steeds aan kledingvoorschriften voldoet. Hakken met een kleine opening aan de voorkant bij de tenen kunnen de tenen echter naar voren duwen of zelfs doen overlappen. Soms kunnen ze de spijker in de huid dwingen, waardoor ingegroeide teennagels ontstaan.
Zeer hoge wiggen of platforms. Deze stijlvolle schoenen lijken misschien meer steun te bieden dan hakken omdat het platform vaak dezelfde hoogte heeft van bol tot hiel. Ze kunnen echter vaak problemen veroorzaken met balans en stabiliteit, wat leidt tot enkelrollen. Als je wiggen draagt, kies dan voor een lagere hoogte en een voor enkelspanners om extra steun te bieden
Banning
Veteran Outdoorsman
 
Posts: 305
Joined: Wed Sep 06, 2017 12:42 am

Return to Forum related questions/comments

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron