Site Navigation

Forum Categories
- Announcements
- General Discussion
- New Members
- Forum comments
- Fishing Reports
- Fishing Videos
- Fishing Discussion
- Fish Stories
- Trading Post
- Salt Water
- Fresh Water
- Recipes
- Charters and Guides
- Boats and Motors
- Electronics
- Rich Lindgren
- Kayak Fishing
- Hunting and Camping
- Maglite Flashlights
- Hardware/Software Help
Shopping
- Camping Gear
- Hunting Gear
- Maglite Sales
Resources
- Link Directory
- AIG Top Sites
- Fishing Charters
- Free Tackle
- Charter Listings
- Saltwater Tides

 

CURRENT MOON

 

 

All in General Outdoors Top Sites

Freshwater Fish ID
Saltwater Fish ID

 

hardlopers die regelmatig

Question or comments about functionality of this forum, etc - Ask here

hardlopers die regelmatig

Postby Banning » Tue Nov 21, 2017 2:31 am

Het huidige weer van Qatar Adidas Zx Flux Donne is perfect voor een goede run. Niet te warm en ook niet te koud. Maar denk eerst aan je voeten voordat je dat doet. Ervaren hardlopers, zelfs nieuwkomers, kennen het belang van een goede loopschoen. Voordat je een paar grijpt, zijn hier 3 tips voor het kiezen van de juiste loopschoen.

Controleer je boog. Boog, dat is de curve in het midden van je voet, er zijn drie soorten - hoog, laag en neutraal. Waarom is het boogtype belangrijk? Hoe lager de boog, hoe meer stabiliteit uw voet nodig heeft, omdat uw niveau van flexibiliteit verandert. New Balance-schoenen zoals de Zante zijn goed voor hardlopers met lage bogen.

Hardlopers met hogere bogen kunnen Asics-schoenen dragen, die niet zo stevig zijn maar gelkussen bevatten. Neutrale voettypes hebben meer plezier omdat ze kunnen Nike Air Max 97 Womens kiezen uit Adidas, Puma, Nike, Under Armour, Diadora en andere hardloopschoenen. Sports Corner heeft nieuwe modellen van Puma en Asics die je misschien wilt bekijken.

Nadat u uw boogtype kent, moet demping uw volgende zorg zijn. De meeste mensen denken "hoe meer demping, hoe beter" maar dat klopt niet helemaal. Te veel demping be?nvloedt de flexibiliteit en prestaties. Volg dit als een dempingsgids:

· Lichte demping: als u voor een stevige wandeling of lichte jogging kiest, kan de demping minimaal zijn. Schoenen zoals Lotto en Diadora zijn goede keuzes.

· Matige schokdemping: deze is voor race hardlopen. Deskundigen die een snellere loop willen, moeten ook schoenen dragen met matige demping. New Balance is hier een goede keuze voor, de bredere zijkanten zijn ook een pluspunt. Reebok is ook een verstandige keuze.

· Asics Gel Lyte 3 Femme Hoge demping: maximale Adidas Superstar Womens bescherming is vereist voor hardlopers die regelmatig op grote afstand op grote intensiteit rennen. De hoge demping helpt slijtage voorkomen. Lopers die trainen voor een marathon of afstandslopers profiteren van schoenen met hoge demping. Adidas, Asics en Nike hebben goede hardloopschoenen met veel demping.

Ademend vermogen. Dit is een factor die de meeste mensen onderschatten. Ademend vermogen is de luchtstroom die door uw schoen aan uw voeten wordt geleverd. Goede ventilatie is niet alleen hygi?nisch - het voorkomt dat slechte bacteri?n zich ophopen door het zweet, maar helpt ook bij uw hardloopprestaties. Slecht geventileerde schoenen kunnen hete en bezwete voeten veroorzaken en het ongemak kan uw loop be?nvloeden. Under Armour, verkrijgbaar in Sports Corner-winkels, Adidas, Asics, Puma en Nike staan ??bekend Adidas Ultra Boost Womens om hun schoenen met ademende schoenen.
Banning
Veteran Outdoorsman
 
Posts: 305
Joined: Wed Sep 06, 2017 12:42 am

Return to Forum related questions/comments

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron