Site Navigation

Forum Categories
- Announcements
- General Discussion
- New Members
- Forum comments
- Fishing Reports
- Fishing Videos
- Fishing Discussion
- Fish Stories
- Trading Post
- Salt Water
- Fresh Water
- Recipes
- Charters and Guides
- Boats and Motors
- Electronics
- Rich Lindgren
- Kayak Fishing
- Hunting and Camping
- Maglite Flashlights
- Hardware/Software Help
Shopping
- Camping Gear
- Hunting Gear
- Maglite Sales
Resources
- Link Directory
- AIG Top Sites
- Fishing Charters
- Free Tackle
- Charter Listings
- Saltwater Tides

 

CURRENT MOON

 

 

All in General Outdoors Top Sites

Freshwater Fish ID
Saltwater Fish ID

 

de Kuru Insight

Question or comments about functionality of this forum, etc - Ask here

de Kuru Insight

Postby sweet » Thu Feb 08, 2018 3:14 am

Bovenkant: het bovenwerk is comfortabel en ontworpen om met de voet mee te bewegen. De schoen voelt heerlijk aan zonder sokken. Het gladde bovenwerk heeft minder kans om een ??bunion te irriteren, hoewel de smalle teendoos een probleem kan zijn. Snel: lichtgewicht schoenen zijn geweldig voor stevig wandelen. Hoewel de hak is verlengd in de hardloopversie van de schoen, kun je een geweldige hakplant en roll-through krijgen voor een snelle looppas. Met deze schoenen kunnen je voeten zoomen.

De Nike Free 5.0 is geschikt voor wandelingen van 30 tot 60 minuten, maar ze bieden misschien niet genoeg demping voor langere wandelingen. Ze zijn het beste voor wandelaars en hardlopers die een neutrale gang hebben en niet overproneren.

Je kunt er ook van genieten als een comfortabele schoen Adidas ZX Flux Mens om de hele dag te dragen en stiekem in een paar wandelingen tijdens je pauzes of tijdens de lunch. Kuru produceert comfortabele wandelschoenen met ontwerpfuncties die goed werken voor fitnesswandelingen. Degenen met plantaire fasciitis of een dunner wordend vetkussentje op de zolen van hun voeten zullen hun anatomische KuruSole tussenzool waarderen die bij elke stap buigt om de zool te ondersteunen maar niet plat te maken. Het helpt u het beste uit uw natuurlijke voetbuffing te halen. Ze hebben een orthetische hielhouder die goed rond de hiel past.

Walkers met een brede voet en die met bunions kunnen hun ontwerpen waarderen omdat ze een brede teenendoos hebben. Kuru-schoenen zijn er in zowel heren- als damesversies.

Het Kuru Insight model schoenmodel dat hier wordt beschreven, is sinds 2013 niet meer leverbaar. Het werd vervangen Nike Air Max 1 Mens door de Kuru Quantum Performance Fitness Nike Air Max Classic BW Mujer wandelschoen, die verkrijgbaar is in zowel heren- als damesstijlen. De Quantum heeft veel van dezelfde functies, waaronder de KuruSole.

De Kuru Insight is een zeer goede schoen voor de hele dag om thuis, op het werk, bij boodschappen en fitness-trainingen te dragen. De constructie combineert leer en canvas met een ademende, vochtafvoerende voering.

Gewicht: deze schoenen zijn iets zwaarder dan optimaal, maar de meeste mensen beschouwen ze als een gemiddeld gewicht voor een comfortschoen.
Flexibiliteit: De Kuru Insight heeft goede voorvoetflexibiliteit, waardoor deze geschikt is voor fitness met matige snelheid.
Vlak: de Kuru Insight is vlak, zoals geschikt om te lopen, maar nog meer de hiel en middenvoet buigen zodat je de impact van de hiel niet zo veel voelt. Het voelt alsof Nike Air Huarache Mens je hielen lager in deze schoenen zitten Nike Free Run 2 Hombre dan in de meeste, wat goed is voor een wandelschoen.
sweet
Veteran Outdoorsman
 
Posts: 315
Joined: Mon Oct 30, 2017 11:38 pm

Return to Forum related questions/comments

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron