Site Navigation

Forum Categories
- Announcements
- General Discussion
- New Members
- Forum comments
- Fishing Reports
- Fishing Videos
- Fishing Discussion
- Fish Stories
- Trading Post
- Salt Water
- Fresh Water
- Recipes
- Charters and Guides
- Boats and Motors
- Electronics
- Rich Lindgren
- Kayak Fishing
- Hunting and Camping
- Maglite Flashlights
- Hardware/Software Help
Shopping
- Camping Gear
- Hunting Gear
- Maglite Sales
Resources
- Link Directory
- AIG Top Sites
- Fishing Charters
- Free Tackle
- Charter Listings
- Saltwater Tides

 

CURRENT MOON

 

 

All in General Outdoors Top Sites

Freshwater Fish ID
Saltwater Fish ID

 

kwetsbaar worden voor

Question or comments about functionality of this forum, etc - Ask here

kwetsbaar worden voor

Postby Banning » Thu Nov 23, 2017 10:55 pm

Als je oud genoeg bent, weet je misschien nog hoeveel soorten sportschoenen er waren vóór de fitnessboom. Dat zijn ongeveer twee - voor Nike Air Force 1 Donna alle doeleinden geschikte sneakers en sneakers met hoge tops. Mensen die joggen, tennis spelen, basketballen of de meeste andere sporten, gingen op een van deze sporten af ??en hebben er niet lang over nagedacht - zelfs als hun voeten pijn deden.

Nu er steeds meer mensen op pad zijn, op velden en in balvelden, is de selectie atletische schoenen explosief gestegen. In de jaren zeventig was het aantal typen gegroeid tot ongeveer vijf, terwijl het vandaag meer dan 3.000 zijn.

Dat kan een paar meer zijn dan nodig. Het is belangrijk om schoenen te dragen die passen bij je voeten en je sport, maar voor mensen zonder al bestaande voetproblemen is het kiezen van een schoen misschien makkelijker dan je denkt. De meeste mensen zouden matig ondersteunend moeten zijn voor ondersteunende sportschoenen. Voor sporten waarbij je bijvoorbeeld zijdelings Asics Gel Lyte 5 Femme een beetje snijdt, zoals racketsporten, basketbal en voetbal, heb je een hogere schoen met meer enkelsteun nodig.

Hardlopers en wandelaars hebben minder enkelsteun nodig, maar goede demping voor schokabsorptie. De American Orthopaedic Foot and Ankle Society (AOFAS) beveelt aan dat schoenen voor beide activiteiten ook lichtgewicht en flexibel zijn om de natuurlijke rol van de voet op te nemen.

Er zijn echter grenzen aan 'lichtgewicht'. Mensen moeten voorzichtig zijn met het dragen van de nieuwere, minimalistische schoenen om te kunnen hardlopen. Bekend als blootsvoets loopschoenen, kunnen ze volledig Adidas Nmd Herren plat zijn of hebben hakken die enkele millimeters dik zijn. Dit kan werken voor sommige sporten, zoals gewichtheffen. Maar veel mensen zijn na het hardlopen in deze schoenen met verwondingen beland. Onderzoek is in strijd met de gezondheidsvoordelen, maar ten minste één schoenenfabrikant Nike Air Max 2017 Mujer heeft een class-action rechtszaak aangespannen om de restituties voor zijn schoenen te betalen.

Mensen met voetproblemen, zoals zeer hoge, stijve bogen of platte voeten, hebben mogelijk schoenen met specifiekere ondersteuning nodig. Hetzelfde geldt voor oudere volwassenen, die mogelijk evenwichtsproblemen hebben die kunnen worden overdreven door het dragen van de verkeerde schoen. Sommige wandelschoenen hebben gedempte hakken die erg hoog zijn, waardoor mensen gedwongen worden te lopen zonder veel enkelbuiging. Dat kan leiden tot aanscherping van Nike Air Max Zero Mujer de achillespees, waardoor ze kwetsbaar worden voor vallen.

Met zoveel variabelen, kan de beste manier om de juiste schoen te kiezen zijn om deskundig advies te krijgen. Als u weet dat u voetproblemen hebt, of als u problemen heeft gehad met het vinden van geschikte schoenen, kunt u er baat bij hebben om dit bij uw arts te controleren. Een onderzoek van uw voeten en uw manier van lopen, en een blik op het slijtagepatroon op de zolen van uw huidige schoenen, kan helpen voetproblemen te diagnosticeren. Met informatie over uw favoriete sporten en activiteiten, kan uw arts u misschien een goede schoen aanbevelen. In sommige gevallen kunnen orthetische inserts om betere ondersteuning te bieden ook helpen.
Banning
Veteran Outdoorsman
 
Posts: 299
Joined: Wed Sep 06, 2017 12:42 am

Return to Forum related questions/comments

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron