Site Navigation

Forum Categories
- Announcements
- General Discussion
- New Members
- Forum comments
- Fishing Reports
- Fishing Videos
- Fishing Discussion
- Fish Stories
- Trading Post
- Salt Water
- Fresh Water
- Recipes
- Charters and Guides
- Boats and Motors
- Electronics
- Rich Lindgren
- Kayak Fishing
- Hunting and Camping
- Maglite Flashlights
- Hardware/Software Help
Shopping
- Camping Gear
- Hunting Gear
- Maglite Sales
Resources
- Link Directory
- AIG Top Sites
- Fishing Charters
- Free Tackle
- Charter Listings
- Saltwater Tides

 

CURRENT MOON

 

 

All in General Outdoors Top Sites

Freshwater Fish ID
Saltwater Fish ID

 

maar voor een groep beginners

Question or comments about functionality of this forum, etc - Ask here

maar voor een groep beginners

Postby sweet » Mon Dec 04, 2017 1:27 am

Terwijl andere biomechanische experts het eens zijn met het gebrek aan sterk bewijs voor veel van de manieren waarop schoenen worden gecategoriseerd en op de markt gebracht, drukken ze hun bedenkingen uit dat comfort alle problemen oplost. Biomechanica-expert Martyn Shorten, hoofd van het Runner's World Shoe Lab, juicht Nigg's samenvatting toe van hoe de oude paradigma's niet werken en zijn suggesties voor nieuwe, maar Shorten wijst erop dat Nigg's hypothesen nog moeten worden onderzocht in gecontroleerde experimenten. ZoNike Air Max 90 Femme Noirals Nigg duidelijk vermeldt in zijn papieren, zijn het nog steeds suggesties die veel meer onderzoek en validatie vereisen om te worden aanvaard als overkoepelende waarhedenNike Air Max 1 Femme. Shorten maakt zich ook zorgen over het feit dat comfort een psychologisch resultaat is, geen kenmerk van een schoen, en maakt het daarom moeilijk nauwkeurig te meten.

"Het gevoel van comfort is onvolmaakt en niet erg herhaalbaar", zegt Shorten. "Op een bepaalde dag is het bevooroordeeld door de ervaring van elk onderwerp, hun humeur, de omgeving en vele andere factoren."

Geoff Gray, president van het schoenenonderzoekscentrum Heeluxe in Zuid-Californi?, zegt: "Comfort is een onderdeel van de vergelijking, maar het kan niet alles doen."

Gray uit bedenkingen over de vraag of alle lopers in staat zijn om alle elementen te beoordelen die een schoen laten werken voor Nike Air Max 90 Womens Redhet rennen waar ze mee bezig zijn. "Het hangt van de bevolking af", zegt Gray. "Competitieve cross-countrylopers met een goed afgebakend bewegingspad kunnen heel goed op de hoogte zijn van wat schoenen voor hen doen, maar voor een groep beginners in een marathontrainingsprogramma is comfort misschien alleen wat ze gewend zijn of wat het beste past. en misschien niet de beste hardloopschoen voor hen in die omgeving. "

Jay Dicharry, directeur van het REP Biomechanics Lab in Bend, Oregon, en auteur van Anatomy for Runners, is het ook eens met Niggs idee?n over voorkeursbewegingen. Zijn zorgen gaan over de vraag of hardlopers comfort op een handige manier kunnen gebruiken om schoenen te selecteren. "Veel hardlopers proberen niet genoeg verschillende schoenen," zegt Dicharry. "Ze zitten al heel lang in dezelfde schoen en ze zijn nieNike Air Max 1 Ultra Moire Menst bereid iAdidas NMD Womensets anders te proberen, laat staan ??radicaal anders."

Dicharry vreest ook dat een nadruk op comfort, zoals algemeen begrepen, de perceptie aanmoedigt dat meer altijd beter is, en dat een squishy marshmallow-schuim dat goed voelt tijdens het lopen door een winkel geschikt zal worden geacht voor je tempo-runs.
sweet
Veteran Outdoorsman
 
Posts: 235
Joined: Mon Oct 30, 2017 11:38 pm

Return to Forum related questions/comments

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron