Site Navigation

Forum Categories
- Announcements
- General Discussion
- New Members
- Forum comments
- Fishing Reports
- Fishing Videos
- Fishing Discussion
- Fish Stories
- Trading Post
- Salt Water
- Fresh Water
- Recipes
- Charters and Guides
- Boats and Motors
- Electronics
- Rich Lindgren
- Kayak Fishing
- Hunting and Camping
- Maglite Flashlights
- Hardware/Software Help
Shopping
- Camping Gear
- Hunting Gear
- Maglite Sales
Resources
- Link Directory
- AIG Top Sites
- Fishing Charters
- Free Tackle
- Charter Listings
- Saltwater Tides

 

CURRENT MOON

 

 

All in General Outdoors Top Sites

Freshwater Fish ID
Saltwater Fish ID

 

niet alleen in termen van

Question or comments about functionality of this forum, etc - Ask here

niet alleen in termen van

Postby Banning » Thu Oct 12, 2017 5:21 am

Toen kwam de Air Max 93 met zichtbare lucht die rond de hele hiel van de schoen was gewikkeld. Deze tas lijkt op een meer symmetrische Millennium Falcon.

Het ziet er erg cool uit, en ik zou zijn gestorven om een ??paar als de rijke kinderen in mijn vijfde klas te bezitten. Maar maakte de Air Max-technologie ze echt sneller en sprong hoger? Nike zei Adidas Zx Flux Femme niet precies.

In plaats daarvan maakten ze een kitschy commercial starring Quincy Watts, een Amerikaanse runner die net twee gouden medailles in de Olympische Spelen van 1992 in Barcelona won. Hij droeg natuurlijk niet de Air Max 93 sneakers. Maar hij ziet er erg uit in de commerci?le, die een buitengewone grap heeft over een "super-gedempte vrouw." (Ze is een overgewicht Nike Air Presto Damen operasanger.)

Zo gaat de constante march van marketing voort: Nike maakt gebruik van sterrenatleten om nieuwe technologie te promoten zonder duidelijk uit te leggen hoe de voordelen ervan zijn. Het bericht lijkt altijd te benadrukken hoe meer lucht gelijk is aan betere schoenen. Zichtbare lucht ziet er zeker uit. Super-cushioning is echter niet altijd een goed ding.

Nike maakte een doorbraak Nike Air Max Thea Donna met de Air Max 95, niet alleen in termen van technologie maar ook ontwerp. Schoenenontwerper Sergio Lozano nam een ??dramatische omkering van de eenvoud van de eerdere Hatfield-ontworpen sneakers, en het werd raar. De Air Max 95 had een dunne wafel zichtbare lucht aan de voorkant van de show en een gloeilamp nieuwe zak in de hiel. Met de originele grijze en neon groene kleurweg lijkt de hele getup op een stootje van de populaire scifi-thriller Alien.

Nike Air Max Thea FemmeNaast het edgy design maakte de extra Air Max technologie de schoenen een echte fashion statement. Maar je hebt de wereldklasse atleten niet echt gezien tijdens deze Olympische Spelen van 1996 in Atlanta. Nike-gesponsorde atleet Michael Johnson droeg op maat gemaakte goudspikes die vrijwel geen kussen hadden. Uiteraard zou een sprinter op de racedag geen squishy trainers dragen, maar Adidas Stan Smith Mujer het idee brengt ons terug op het feit dat er geen enkele technologie is die schoenen beter voor iedereen maakt.
Banning
Veteran Outdoorsman
 
Posts: 372
Joined: Wed Sep 06, 2017 12:42 am

Return to Forum related questions/comments

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron