Site Navigation

Forum Categories
- Announcements
- General Discussion
- New Members
- Forum comments
- Fishing Reports
- Fishing Videos
- Fishing Discussion
- Fish Stories
- Trading Post
- Salt Water
- Fresh Water
- Recipes
- Charters and Guides
- Boats and Motors
- Electronics
- Rich Lindgren
- Kayak Fishing
- Hunting and Camping
- Maglite Flashlights
- Hardware/Software Help
Shopping
- Camping Gear
- Hunting Gear
- Maglite Sales
Resources
- Link Directory
- AIG Top Sites
- Fishing Charters
- Free Tackle
- Charter Listings
- Saltwater Tides

 

CURRENT MOON

 

 

All in General Outdoors Top Sites

Freshwater Fish ID
Saltwater Fish ID

 

Ondersteuning van de voetboog

Question or comments about functionality of this forum, etc - Ask here

Ondersteuning van de voetboog

Postby Banning » Tue Dec 05, 2017 2:29 am

Er zijn bepaalde soorten schoenen waarvan bekend is Nike Air Max Command Womens dat ze rugpijn veroorzaken bij de dragers. Ongetwijfeld de meest bekende hiervan is de schoen met hoge hakken die door vrouwen wordt gedragen. Per definitie zijn dit schoenen met hakken die ten minste 2 centimeter hoog zijn.

Uit een onderzoek van de American Podiatric Medical Association bleek dat meer dan 7 van de 10 vrouwen onthullen dat ze schoenen met hoge hakken dragen. Ongeveer 40 procent van de ondervraagden zei dagelijks hoge hakken te dragen. Meer vrouwen gebruiken hoge hakken (ongeveer 77 procent) voor speciale gelegenheden zoals feesten en bruiloften.

Hoge hakken kunnen ervoor zorgen dat de dragers er stijlvol en elegant uitzien, maar het kan de uitlijning van de rug afstoten. Schoenen met hoge hakken kunnen veel spanning en spanning op de rug veroorzaken, omdat ze het zwaartepunt veranderen.

Hoge hakken zorgen ervoor Nike Cortez Femme dat een vrouw naar voren leunt, en dit dwingt het lichaam om de voorwaartse kromming van de rug te verminderen. Dit leidt tot slechte uitlijning van de wervelkolom, resulterend in overmatig gebruik van de spieren en rugpijn.

Slippers kunnen comfortabel zijn om te dragen, vooral tijdens ontspannen weekends en uitstapjes naar het strand. Maar ook dit type schoeisel kan rugpijn samenstellen. De afwezigheid van ondersteuning van de voetboog kan van invloed zijn op de voeten, benen en onderrug. Ondersteuning van de voetboog kan voetpijn verminderen of voorkomen en zorgen voor balans en ondersteuning.

Bovendien zou het ontwerp van flip-flops de slijtage van zijn / haar loop veranderen. Slippers blijven niet goed zitten vanwege het ontwerp. Mensen veranderen dus meestal de manier waarop ze lopen als ze op een flip-flop zitten. Na verloop van tijd kan het dragen van slippers de oorzaak zijn van voet- en rugklachten.

Platte schoenen zijn ook niet goed in het voorkomen van rugpijn. Zoals slippers hebben platte schoenen niet weinig tot geen ondersteuning. Hoewel er enkele platte schoenen met ingebouwde bogen zijn, zijn deze niet genoeg om rugpijn te voorkomen.

De bogen in onze voet dienen als een schokdemper, waardoor de impact van lopen en rennen op de enkel-, knie-, heup- en onderruggewrichten wordt verminderd. Mensen met platte voeten hebben meer last van rugklachten, omdat hun voeten en bogen niet in staat zijn om de belasting van het lichaamsgewicht goed aan te kunnen en te verdelen.

Dus welke schoen moet je dragen als je rugpijn wilt voorkomen of verminderen?

Absoluut, je zou een schoen willen die voldoende kussen en ondersteuning voor je voeten kan bieden. De natuurlijke voetboog moet ook Nike Air Max 2017 Femme worden ondersteund. Zoek bovendien naar schoenen met schokdempers, vooral als je het type persoon bent dat graag wandelt.

De beste schoenen voor lage rugpijn zijn die:

Zorg voor bewegingscontrole. Schoenen die goed zijn voor de rug kunnen helpen bij het reguleren van de beweging van de voetspieren terwijl ze in beweging zijn. Loopschoenen zijn misschien het beste voorbeeld.
Laat het middelste gedeelte van de voet op de grond vallen in plaats van op de hielen. Minimale schoenen zijn het beste voorbeeld, want het is ontworpen voor lange wandelingen.
Geef extra steun aan de voeten, waardoor abnormale beweging van de rug wordt voorkomen, wat een van de oorzaken is van rugpijn.
Gemaakt van materialen zoals plastic of grafiet die een abnormale beweging van de voeten kunnen voorkomen.
Banning
Veteran Outdoorsman
 
Posts: 311
Joined: Wed Sep 06, 2017 12:42 am

Return to Forum related questions/comments

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron