Site Navigation

Forum Categories
- Announcements
- General Discussion
- New Members
- Forum comments
- Fishing Reports
- Fishing Videos
- Fishing Discussion
- Fish Stories
- Trading Post
- Salt Water
- Fresh Water
- Recipes
- Charters and Guides
- Boats and Motors
- Electronics
- Rich Lindgren
- Kayak Fishing
- Hunting and Camping
- Maglite Flashlights
- Hardware/Software Help
Shopping
- Camping Gear
- Hunting Gear
- Maglite Sales
Resources
- Link Directory
- AIG Top Sites
- Fishing Charters
- Free Tackle
- Charter Listings
- Saltwater Tides

 

CURRENT MOON

 

 

All in General Outdoors Top Sites

Freshwater Fish ID
Saltwater Fish ID

 

reden waarom in het

Question or comments about functionality of this forum, etc - Ask here

reden waarom in het

Postby lasky1994 » Sat Feb 10, 2018 1:34 am

Waarom is de kilometerstand afgenomen? Omdat hij na enkele jaren met een hogere kilometerstand hem niet meer nodig had. De meeste kilometers zijn alleen goed voor algemene uithoudingsvermogen, of het bouwen van de basis voor de atleet. Als de fundering eenmaal is Nike Air Max 90 Damen Schwarz opgebouwd, waarom zou je proberen door te gaan met bouwen als deze al is ontwikkeld? In plaats daarvan sneed hij de kilometerstand in en door het aantal kilometers te verminderen, kon hij meer aandacht Nike Air Presto Femme besteden aan specifieke ontwikkelingen, of trainen met meer directe invloed op zijn race.

Het hele punt van deze blog is om de boodschap over te brengen die je op de lange termijn moet denken. Wat Asics Gel Lyte 3 Womens dit jaar een topsporter tot een hoogtepunt zou brengen, hoeft niet noodzakelijk voor hem de beste loopbaan te zijn. Je moet verder dan één seizoen denken. Dat is de reden waarom het benaderen van koekjessnijders om een ??formule te volgen van A, dan B te doen en vervolgens C de piek te halen, niet op de lange termijn werkt. De training die je vandaag doet, moet de training en het racen verbeteren die je volgend jaar en het jaar erna gaat doen.

Dat Adidas Zx 500 Womens is de reden waarom in het begin van de loopbaan van een hardloper een focus op meer algemeen werk met veel kilometers misschien geweldig is, maar 4-5 jaar later heeft die atleet mogelijk veel Adidas ZX 750 Mujer middellangeafstandsafstand nodig. Evenzo moet een atleet mogelijk een fundament van pure snelheid en mechanische ondersteuning bouwen, terwijl hij later in zijn carrière, nadat hij die basis heeft gevestigd, Adidas Hamburg Womens meer werk kan besteden aan het vertalen van die snelheid naar uithoudingsvermogen.

In essentie zou ALLES moeten bouwen naar het einddoel. Elk jaar zou bovenop de laatste moeten bouwen, niet alleen Nike Internationalist Mujer maar herhalen wat eerder is gedaan.

Hopelijk zal ik de volgende keer een paar voorbeelden bespreken van hoe dingen moeten veranderen, vooruitgaan en zich aanpassen aan een carrière.
lasky1994
Trail Guide
 
Posts: 166
Joined: Wed Nov 15, 2017 5:26 am

Return to Forum related questions/comments

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron