Site Navigation

Forum Categories
- Announcements
- General Discussion
- New Members
- Forum comments
- Fishing Reports
- Fishing Videos
- Fishing Discussion
- Fish Stories
- Trading Post
- Salt Water
- Fresh Water
- Recipes
- Charters and Guides
- Boats and Motors
- Electronics
- Rich Lindgren
- Kayak Fishing
- Hunting and Camping
- Maglite Flashlights
- Hardware/Software Help
Shopping
- Camping Gear
- Hunting Gear
- Maglite Sales
Resources
- Link Directory
- AIG Top Sites
- Fishing Charters
- Free Tackle
- Charter Listings
- Saltwater Tides

 

CURRENT MOON

 

 

All in General Outdoors Top Sites

Freshwater Fish ID
Saltwater Fish ID

 

in uw spieren en

Question or comments about functionality of this forum, etc - Ask here

in uw spieren en

Postby sweet » Fri Nov 24, 2017 3:40 am

Als u een gespecialiseerde winkel in uw buurt heeft, raden wij u ten zeerste aan om te bezoeken, niet alleen om uw voeten te laten beoordelen door deskundigen, maar ook om advies te krijgen Nike Air Huarache Dam over het juiste type schoen voor uw trainingsbehoeften. De behoeften van een toevallige hardloper zullen heel verschillend zijn van iemand die intensief traint voor een marathon- of fitnessuitdaging! De juiste schoenen kunnen helpen voorkomen dat je gewond raakt en beschermen je voeten; onthoud dat je op zoek bent naar demping, ondersteuning en flexibiliteit.

Experts in de winkel kunnen u adviseren over pasvorm, maar als algemene regel wilt u ervoor zorgen dat u voldoende ruimte hebt in uw nieuwe schoenen. Idealiter heb je een halve tot een volledige nagellengte nodig tussen je grote teen en het uiteinde van de schoen - dit komt omdat onze voeten van nature zwellen tijdens het hardlopen. Je wilt niet eindigen met zwarte teennagels en blaren, wat kan gebeuren als schoenen te klein zijn! Veel mensen vinden dat ze een maat Nike Air Max Tavas Bleu groter dan hun normale schoenen nodig hebben.

Wist je dat een van de meest voorkomende oorzaken van blessures Adidas NMD Donna tijdens het hardlopen versleten schoenen is? Je denkt het misschien niet, maar als je eenmaal je perfecte match hebt gevonden, zijn we bang dat het geen band voor het leven zal zijn! U moet uw hardloopschoenen elke 300 tot 400 mijlen vervangen, afhankelijk van het oppervlak waarop u hardloopt. Over de mijlen verliezen je schoenen hun vermogen om schokken op te vangen, hun stabiliteit en demping, wat kan betekenen dat je niet langer beschermd bent tegen verwondingen. U zult waarschijnlijk ongemak in uw spieren en gewrichten opmerken wanneer het tijd is om ze te vervangen.

Je nieuwe hardloopschoenen zijn niet ontworpen om op te staan, dus om te bepalen of ze geschikt zijn voor jou, moet je een korte testrit door de winkel Nike Air Max Command Bianche maken. Controleer of ze goed passen, niet wrijven of eraf vallen en over het algemeen comfortabel zijn, voordat Adidas Ultra Boost Donna je naar de kassa gaat. Schoenen die je blaren geven, zullen je niet motiveren om die ochtend te rennen!

Het is belangrijk om hardloopschoenen van de beste kwaliteit te kopen die u zich kunt veroorloven, dus laat u niet verleiden door 'koopjes' in uw plaatselijke discountwinkel, vooral als u traint voor een race. Hoewel u geen honderden euro's hoeft te spenderen, stelt u zichzelf een grof budget voor en bereidt u voor om er met 10 - 20% overheen te gaan om de best mogelijke hardloopschoenen te krijgen. Vergeet niet dat deze schoenen je kunnen beschermen tegen blessures in de toekomst, dus het is belangrijk om kwaliteit boven prijs te kiezen.
sweet
Veteran Outdoorsman
 
Posts: 225
Joined: Mon Oct 30, 2017 11:38 pm

Return to Forum related questions/comments

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron