Site Navigation

Forum Categories
- Announcements
- General Discussion
- New Members
- Forum comments
- Fishing Reports
- Fishing Videos
- Fishing Discussion
- Fish Stories
- Trading Post
- Salt Water
- Fresh Water
- Recipes
- Charters and Guides
- Boats and Motors
- Electronics
- Rich Lindgren
- Kayak Fishing
- Hunting and Camping
- Maglite Flashlights
- Hardware/Software Help
Shopping
- Camping Gear
- Hunting Gear
- Maglite Sales
Resources
- Link Directory
- AIG Top Sites
- Fishing Charters
- Free Tackle
- Charter Listings
- Saltwater Tides

 

CURRENT MOON

 

 

All in General Outdoors Top Sites

Freshwater Fish ID
Saltwater Fish ID

 

Op wat voor soort

Question or comments about functionality of this forum, etc - Ask here

Op wat voor soort

Postby sweet » Thu Nov 09, 2017 2:00 am

Hardlopen is in populariteit toegenomen sinds de jaren 1970, toen joggen begon te veranderen in een leuke activiteit, omdat het een competitie met primair concurrentievermogen was. Hardlopen is genoemd als een uitstekende manier om uw algehele gezondheid te verbeteren. Hardlopen heeft zoveel positieve dingen voor je lichaam, van het vrijgeven van serotonine tot het versterken van je immuunsysteem tot het Nike Air Max 2017 Dames bouwen van sterke spieren en botten.

Hoewel hardlopen geweldig kan zijn voor je gezondheid, zijn er risico's die overwogen moeten worden voordat je de trails raakt. In vergelijking met Adidas Hamburg Womens lopen, raakt je voet bij het joggen de grond met maximaal drie keer je normale lichaamsgewicht. Die impact kan hardlopers een scala aan voetproblemen veroorzaken, vooral als u niet over het juiste paar schoenen beschikt.
Waar moet je winkelen voor hardloopschoenen?

Een bezoek aan een winkel die is gespecialiseerd in hardlopen is een geweldige plek om goede schoenen te vinden. Speciaalzaken gebruiken vaak experts om klanten te helpen bij het vinden van het perfecte paar sneakers. Sommige sportwinkels bieden een service die uw gang analyseert om de ideale schoen voor u te identificeren.
Weet hoe je rent

Weten hoe je rent is belangrijk. Je kunt dan begrijpen waar je voet voor het eerst de grond raakt. Dit is anders voor verschillende mensen. Sommigen raken de grond aan de buitenkant van de hiel, anderen op de bal van de voet. Een goede Nike Air Max 97 Damen demping op die plekken zal het risico op pijn verminderen.
Ken je voetboog

De voetbogen vari?ren van persoon tot persoon. Hoe gebogen uw voet is, kan u helpen bepalen of uw voet tijdens het hardlopen naar de ene of de andere kant rolt. Hoge bogen vereisen een zool die is gebogen om de boog te ontmoeten. Als je platte voeten hebt, heb je een schoen nodig die extra stabiliteit biedt.
Vergeet niet om wat speelruimte achter te laten

Je moet ruimte hebben tussen het einde van je grote teen en het einde van de schoen. Controleer na de grote teen of de lengte van de thumbnail vrij is. Je voeten zwellen de hele dag door en ook tijdens het hardlopen. Een andere suggestie is om aan het einde van de dag de winkel te bezoeken en na die dag te hebben gerund, zullen je voeten waarschijnlijk eerder op hun grootst zijn.
Hoe vaak moet je je Asics Gel Lyte 5 Mujer hardloopschoenen vervangen?

Lopers moeten hun schoenen minstens elke 500 mijlen vervangen. Het is ook een goed idee om hardloopschoenen te vervangen als je ze al heel lang hebt gehad. Regelmatige hardlopers moeten deze elke 6 maanden vervangen. Hardlopen in versleten schoenen verhoogt het risico op letsel aanzienlijk.
Welk loopvlak wil je het meest gebruiken?

Op wat voor soort oppervlak loop je meestal? Dit is een belangrijke vraag om te beantwoorden, omdat hardloopschoenen gevarieerde zolen hebben die bedoeld zijn om met verschillende oppervlakken te werken. Als je op de stoep loopt, heb je minder loopvlak en een duurzame zool nodig. Als je zowel op de weg als op de weg loopt, heb je een duurzame zool en een groter loopvlak nodig. Als je off-road loopt, heb je schoenen met een uitstekend loopvlak nodig om met gevarieerd natuurlijk terrein Nike Cortez Dames om te gaan.
Heb je pijn ervaren van hardlopen? Wil je toekomstige verwondingen voorkomen?

Raadpleeg onze medische professionals bij Ankle & Foot of Edmonds in Edmonds, Washington. Wij zijn geopend van maandag tot vrijdag, bel ons op 425-775-6996 of sturen ons online formulier in om een ??afspraak te maken. Wij bieden preventieve zorg en helpen u bepalen wat u nodig heeft om uw voeten in topvorm te houden wanneer u op weg gaat.
sweet
Veteran Outdoorsman
 
Posts: 235
Joined: Mon Oct 30, 2017 11:38 pm

Return to Forum related questions/comments

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron