Site Navigation

Forum Categories
- Announcements
- General Discussion
- New Members
- Forum comments
- Fishing Reports
- Fishing Videos
- Fishing Discussion
- Fish Stories
- Trading Post
- Salt Water
- Fresh Water
- Recipes
- Charters and Guides
- Boats and Motors
- Electronics
- Rich Lindgren
- Kayak Fishing
- Hunting and Camping
- Maglite Flashlights
- Hardware/Software Help
Shopping
- Camping Gear
- Hunting Gear
- Maglite Sales
Resources
- Link Directory
- AIG Top Sites
- Fishing Charters
- Free Tackle
- Charter Listings
- Saltwater Tides

 

CURRENT MOON

 

 

All in General Outdoors Top Sites

Freshwater Fish ID
Saltwater Fish ID

 

Zeer licht, met een

Question or comments about functionality of this forum, etc - Ask here

Zeer licht, met een

Postby sweet » Fri Dec 01, 2017 4:56 am

Hardlopen met de juiste schoenen is essentieel om kleine verwondingen te voorkomen en om een ??geweldige training te hebben. De hardloper moet de keuze van wat je aan de voet legt nooit onderschatten: de selectie moet rekening houden met de houding van de voet, het gewicht, de normaal afgelegde kilometers, de snelheid en intensiteit van de training, het soort gebruik (asfalt, vuil, track, training of race).

De schoenen op de markt, om gemakkelijker te wordAdidas NMD Womensen ge?dentificeerd op basis van uw behoeften, zijn onderverdeeld in verschillende categorie?n: twee paar hardloopschoenen van dezelfde categorie hebben vergelijkbare kenmerken die verder gaan dan het merk.
A0 minimalistisch

Ze wegen tussen de 150 en 300 gram en ze zijn ontworpen om vrij te lAsics Gel Lyte 3 Mujeraten om de gewrichtAdidas Zx 700 Donnaen van de voet op een natuurlijke manier te bewegen. Ze zijn zeer comfortabel en handig om een ??postuurprobleem te corrigeren. Zoals je op basis van hun naam zou kunnen raden, zijn dit schoenen vervaardigd met minder materiaal, met zolen gemaakt van een enkele laag, erg licht. Ze komen niet met een schokdemper zodat je benen kunnen lijden. Ze zijn geschikt voor progressies en snelle korte races.
A1 superlicht

Zeer licht, met een gewicht van minder dan 250 gram, ze hebben kleine zolen. Ze zijn geschikt voor lichte hardlopers (60-65 kilo), die sneller lopen op gladde oppervlakken, zonder problemen met de ondersteuning van de voet. Dit type loper heeft niet zoveel schokabsorberend materiaal in de zool nodig. Met de superlichte schoen kun je het gewicht dat je draagt ??beperken, waardoor het makkelijker is vooNike Internationalist Femmer de spieren.

A2 tussenliggend

Nike Internationalist WomensDeze schoenen zijn iets zwaarder dan de vorige, met een gewicht tussen 250 en 290 gram; Ze hebben een dikkere zool en meer demping. Ze worden aanbevolen voor hardlopers die niet zwaarder zijn dan 80 kilogram. Deze schoenen zijn geschikt voor snelle trainingen en wedstrijden in een gematigd tempo. Op de markt vindt u vele modellen, dus het is gemakkelijk om er een te vinden die bij u past.
sweet
Veteran Outdoorsman
 
Posts: 225
Joined: Mon Oct 30, 2017 11:38 pm

Return to Forum related questions/comments

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron