Site Navigation

Forum Categories
- Announcements
- General Discussion
- New Members
- Forum comments
- Fishing Reports
- Fishing Videos
- Fishing Discussion
- Fish Stories
- Trading Post
- Salt Water
- Fresh Water
- Recipes
- Charters and Guides
- Boats and Motors
- Electronics
- Rich Lindgren
- Kayak Fishing
- Hunting and Camping
- Maglite Flashlights
- Hardware/Software Help
Shopping
- Camping Gear
- Hunting Gear
- Maglite Sales
Resources
- Link Directory
- AIG Top Sites
- Fishing Charters
- Free Tackle
- Charter Listings
- Saltwater Tides

 

CURRENT MOON

 

 

All in General Outdoors Top Sites

Freshwater Fish ID
Saltwater Fish ID

 

Er zijn twee versies

Question or comments about functionality of this forum, etc - Ask here

Er zijn twee versies

Postby sweet » Wed Jan 10, 2018 2:46 am

In 2012 lanceerden Nike en UnderArmour (UA) versies van slimme schoenen, maar alleen UA slaagde erin om hardlopers te winnen met de introductie van de UA Speedform Gemini 2. Beoordelaars waren minder dan vriendelijk met het beschrijven van functies op Nike en slechte verkoopcijfers vertelden het hele verhaal . In de komende paar jaar werden nieuwe iteraties van Altra-smartschoenen ge?ntroduceerd en met elk nieuw ontwerp werd het IQ-model slimmer.

In 2015 maakte de Chinese schoenenfabrikant Xiaomi de krantenkoppen met de aankondiging dat ze met het geheim waren gekomen om slimme hardloopschoenen te produceren tegen prijzen die geen van de hardlopers kon negeren. De kop van het persbericht van het bedrijf luidde: "XiaoNike Roshe Run Damen Schwarzmi onthult slimme hardloopschoenen vanaf slechts $ 30."

We verzinnen het niet. Volgens de fabrikant zijn deze apNike Air Max Classic BW Womensp-verbonden sportschoenen het product van Xiaomi in samenwerking met Li-Ning, een ander Chinees bedrijf. Er zijn twee versies beschikbaar voor lopers: één paar verkocht voor $ 64,50 USD en een ander voor $ 32 USD. Beide hebben hun technologische bekwaamheid te danken aan de Mi Fit-app van Xiaomi die Bluetooth-connectiviteit biedt.

Als u besluit om uw voeten te schenken aan smart hardloopschoenen, zijn drie van de meest geschreven schoenen op de markt van 2017 de UnderArmour SpeedForm Gemini 3 RE, SpeedForm Velociti RE en SpeedForm Europa RE, alle geprofileerd op de website van de concurrent.

UA noemt zijn schoenen 'connected footwear'. Powered by MapMyRun en een mobiele UA-app die alles doet behalve voor jou werken, het repertoireNike Free 5.0 V3 Dames van deze smart shoe bevat trackingfuncties die de cadans en het tempo bijhouden, de vermoeidheid van spieren bAdidas Superstar Dam Svartewaakt en zelfs bijhoudt de kilometers van uw schoen vanaf de eerste keer dat u ze draagt ??tot de dag dat u met peNike Janoski Donnansioen gaat.
sweet
Veteran Outdoorsman
 
Posts: 240
Joined: Mon Oct 30, 2017 11:38 pm

Return to Forum related questions/comments

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest