Site Navigation

Forum Categories
- Announcements
- General Discussion
- New Members
- Forum comments
- Fishing Reports
- Fishing Videos
- Fishing Discussion
- Fish Stories
- Trading Post
- Salt Water
- Fresh Water
- Recipes
- Charters and Guides
- Boats and Motors
- Electronics
- Rich Lindgren
- Kayak Fishing
- Hunting and Camping
- Maglite Flashlights
- Hardware/Software Help
Shopping
- Camping Gear
- Hunting Gear
- Maglite Sales
Resources
- Link Directory
- AIG Top Sites
- Fishing Charters
- Free Tackle
- Charter Listings
- Saltwater Tides

 

CURRENT MOON

 

 

All in General Outdoors Top Sites

Freshwater Fish ID
Saltwater Fish ID

 

zou ook een neutrale

Question or comments about functionality of this forum, etc - Ask here

zou ook een neutrale

Postby sweet » Sat Feb 10, 2018 4:10 am

Nu u uw booghoogte weet, kunt u deze informatie gebruiken om uw gang te bepalen; wat eigenlijk gewoon een mooie manier is om te zeggen hoe je voeten zich gedragen als je rent. Het bepalen van uw manier Adidas ZX 850 Womens van lopen is een zeer belangrijke stap in dit proces, omdat u de schoen wilt kiezen die het beste geschikt is voor uw looptype.

Er zijn vier basistypetypes:

1. Ernstige overpronatie: dit is wanneer Nike Air Max 1 Mujer uw hiel het eerst op de grond valt en dan naar binnen rolt. Wanneer iemand overproneert, heeft hun enkel niet het vermogen om het lichaam goed te stabiliseren. Dit is meestal iemand met een platte voet of een ernstig lage boog. Het beste type schoen voor een overpronator is een schoen voor bewegingscontrole.

2. Milde overpronatie: dit is wanneer de buitenkant van de hiel als eerste slaat en de voet dan naar binnen rolt en de schok enigszins absorbeert. Dit is meestal iemand met een lage tot gemiddelde boog en zij moeten een stabiliteitsschoen kiezen.

3. Neutraal: als u een neutrale gang hebt, slaat het middelste / iets naar buiten gerichte deel van de hiel het eerst en de voet rolt naar binnen en absorbeert licht de schok. Iemand met een neutrale gang heeft normaal een medium gebogen voet. De beste schoenkeuze voor een neutrale loper is een Nike Free 5.0 Mens neutrale dempingschoen.

4. Onderpronomie Nike Air Max 1 Femme (supinatie): iemand die supinieert, raakt de grond eerst met de buitenkant van zijn hiel en in plaats van naar binnen te rollen, blijft hij aan de buitenkant van zijn voet door de hele voetaanval. Dit remt het vermogen van de voet om de impact van Nike Air Max Thea Uomo de voetaanslag te absorberen. Dit is typisch iemand met een hogere gebogen voet en zou ook een neutrale dempingsschoen moeten kiezen.

Nu je je boogtype en looppatroon hebt vastgesteld, ben je klaar om een ??schoen te vinden die past bij jouw specifieke behoeften. In de laatste stap noemde ik de drie soorten schoenen en welke goed zijn voor elk type boog / loop. Dus, hoe weet je welke schoen is wat?

er zijn twee manieren om het type schoen te bepalen. Kijk eerst naar de vorm van de schoen.
sweet
Veteran Outdoorsman
 
Posts: 315
Joined: Mon Oct 30, 2017 11:38 pm

Return to Forum related questions/comments

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron