Site Navigation

Forum Categories
- Announcements
- General Discussion
- New Members
- Forum comments
- Fishing Reports
- Fishing Videos
- Fishing Discussion
- Fish Stories
- Trading Post
- Salt Water
- Fresh Water
- Recipes
- Charters and Guides
- Boats and Motors
- Electronics
- Rich Lindgren
- Kayak Fishing
- Hunting and Camping
- Maglite Flashlights
- Hardware/Software Help
Shopping
- Camping Gear
- Hunting Gear
- Maglite Sales
Resources
- Link Directory
- AIG Top Sites
- Fishing Charters
- Free Tackle
- Charter Listings
- Saltwater Tides

 

CURRENT MOON

 

 

All in General Outdoors Top Sites

Freshwater Fish ID
Saltwater Fish ID

 

een gewichtheffen perspectief

Question or comments about functionality of this forum, etc - Ask here

een gewichtheffen perspectief

Postby sweet » Wed Dec 06, 2017 11:04 pm

Hijsschoenen zijn het meest overheersend onder de Olympische gewichthefgemeenschap. Ze hebben een stijve zool en een haklift om de stabiliteit in de grote krachtliften te vergemakkelijken, zoals de ruk en de ruk en de ruk. Maar die haklift heeft een ander Nike Air Max 90 Femmedoel: het helpt eenAdidas Gazelle Mens lifter om een ??lagere squat te bereiken.

Een lagere squat is van belang voor O-lifers omdat als het gewicht zwaarder en zwaarder wordt, de tweede trek deze balk niet zo hoog zal krijgen dat een lifter er snel onder kan komen. Dus wat is het volgende beste ding? Het zorgt ervoor dat je lichaam lager wordt zodat je er onder kunt sluipen.

En een hiellift vergemakkelijkt dit door je een beetje hulp te biedenAdidas Ultra Boost Mujer met je bewegingsbereik. Concreet elimineert het de noodzaak van een grote bocht aan de enkel (enkelmobiliteit). Als alternatief, als je strakke enkels hebt, zul je waarschijnlijk meer compenseren in de kinetische keten.

Dus als u regelmatig de O-lifts optilt en naar een wedstrijd toe werkt, moet u zeker eens kijken naar het hijsen van schoenen en bepalen of ze geschikt zijn voor u.

Deze categorie is echt een catch-all voNike Air Huarache Hommeor elke lichte, minimale structuur en zeer flexibele schoen. Vanuit een gewichtheffen perspectief zijn minimalistische schoenen behoorlijk groot. Er is weinig tot geen ondersteuning voor de voetboog, ze zijn niet onhandig en er is normaal gesproken geen grote squishy hak die onder het gewicht van een zware barbell zal verpletteren en je uit balans zal brengen. Ze hebben meestal ook een grote teenendoos. Houd die kleine zNike Air Max 90 Femme Noirwijntjes vrij!

Vertel wat je wilt over de Born to Run van Chris McDougall, maar je kunt niet ontkennen dat het de katalysator was voor een ongekende ontwikkelingscyclus in de schoenenindustrie. Plots racete elk van de grote merken rond om hun schoenen van overtollige massa en stijfheid te stropen. Wie had dat ooit gedacht?!

Nu het stof is neergedaald, zijn we ergens in het midden geland. Populaire schoenen van vandaag zijn zeker minimalistisch in vergelijking met de toonaangevende schoenen 10 jaar geleden, maar nog steeds ver weg van het simuleren van een echte ervaring op blote voeten.
sweet
Veteran Outdoorsman
 
Posts: 219
Joined: Mon Oct 30, 2017 11:38 pm

Return to Forum related questions/comments

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron