Site Navigation

Forum Categories
- Announcements
- General Discussion
- New Members
- Forum comments
- Fishing Reports
- Fishing Videos
- Fishing Discussion
- Fish Stories
- Trading Post
- Salt Water
- Fresh Water
- Recipes
- Charters and Guides
- Boats and Motors
- Electronics
- Rich Lindgren
- Kayak Fishing
- Hunting and Camping
- Maglite Flashlights
- Hardware/Software Help
Shopping
- Camping Gear
- Hunting Gear
- Maglite Sales
Resources
- Link Directory
- AIG Top Sites
- Fishing Charters
- Free Tackle
- Charter Listings
- Saltwater Tides

 

CURRENT MOON

 

 

All in General Outdoors Top Sites

Freshwater Fish ID
Saltwater Fish ID

 

Dit feit werd bevestigd

Question or comments about functionality of this forum, etc - Ask here

Dit feit werd bevestigd

Postby sweet » Thu Dec 07, 2017 3:46 am

Geen sportartikelen of loopsporten zouden compleet zijn zonder de gigantische muur van schoenen die wachten om het winkelend publiek in verwarring te brengen. Natuurlijk, prijs en geslacht sluiten veel van de schoenen vrij snel uit, maar je zult waarschijnlijk merken dat er nog tientallen paren over zijn om uit te kiezen met labels als "neutraal", "spoor" en "minimalistisch".

"Als iemand een hardloopschoen selecteert, denk ik dat er een paar dingen zijn waar ze rekening mee moeten houden," zei dr. Troy Smurawa van de afdeling sportgeneeskunde van Akron. "Allereerst wil je naar je loopstijl kijken. Ben je op een baan aan het rennen? Ren je op wegen? Ben je op paden aan het rennenAdidas Gazelle Donna? "

Dr. Smurawa merkte op dat andere factoren, zoals voetsteun, Nike Roshe Run Femmeen comfort en pasvorm, en voetboog elk een rol spelen bij het selecteren van de meest geschikte schoen.

"Er zijn eigenlijk drie verschillende voettypen, en dat heeft te maken met de boog. Je hebt of een heel platte voet, of je hebt een zeer stijve boog, hoge boogvoet, of je hebt ergens daartussen een neutrale voet, "zei Dr. Smurawa.

Zodra deze factoren zijn opgelost, is het een beetje gemakkelijker om te bepalen of je een neutrale, bewegingsbedienings- of stabiliteitsschoen nodig hebt, of als je avontuurlijker wilt worden en een handschoenenschoen wilt proberen, zoals de naam al aangeeft, als een handschoen aan je voet. Dr. Smurawa beveelt aan om samen met het verkooppersoneel in een plaatselijke hardloopspeciaalzaak de juiste schoen voor u te vinden.

NatuurliAdidas ZX 750 Womensjk, nu bent u bij de belangrijkste selectiecriteria van allemaal aangekomen: neon geel of kaki.

Een hardloopschoen kiezen? De schoen die je kiest, doet er echt toe.
Een loopschoen kiezen in 8 stappen
8 eenvoudige stappen voor het kiezen van een hardloopschoen

Dit feit werd bevestigd door Venkat Perumal, MD, orthopedische voetspecialist bij UVA.

Ik had mijn twijfels gehad. Onlangs probeerde ik hardloopschoenen te kopen. Ik werd overweldigd door de heuvels van elektrische neon-sportschoenen en probeerde uit te vinden of ik een crosstrainer of een aerobe schoen nodig had en vroeg me af of ik een dunne zool of een zachte schoen nodig had.

Wat voor soort schoen had ik nodig? Hoe kon ik zien? Heeft prijs of merk ertoe gedaan? Maakte het uit wat voor soort schoen ik koAdidas Yeezy 350 Boost Femmeos?

Ja, zegt Perumal. "Of je nu net begint met rennen of 20 miAdidas Hamburg Womensjl per week doet, het maakt uit. Elke voet is anders. Eén schoen past niet allemaal. "
sweet
Veteran Outdoorsman
 
Posts: 235
Joined: Mon Oct 30, 2017 11:38 pm

Return to Forum related questions/comments

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron